Wat zeggen onze klanten?

Uiteindelijk bepaalt u, onze klant, natuurlijk of we experts zijn ja of nee. We doen dit dan ook voor de blije en tevreden gezichten van klanten als hun kunstgras gazon er netjes bij ligt. Laat u dus niet overtuigen door ons, maar door klanten die u voorgingen en nu genieten van een strak en natuurlijk uitziend kunstgras gazon!

Super bedankt voor het omtoveren van onze achtertuin. We zijn erg blij met het eindresultaat en over alles werd goed nagedacht. Prachtig kunstgras, goede oplossing voor de donkere tuin (er schijnen nu hele mooie lampen die de bomen verlichten) en zelfs een zandbak voor de kleintjes. De service was top, er werd in een ochtend hard gewerkt met vier man sterk en jullie lieten het keurig netjes en schoon weer achter. Nogmaals: hartelijk dank!!

Lizzy van Brussel

Via de website hebben we een eerste offerte aangevraagd voor het leggen van kunstgras, binnen 2 dagen hadden we al een reactie. Na er even over te hebben nagedacht, hebben we contact gezocht en kwam Jimmy Geerts zeer snel bij ons thuis kijken hoe de situatie was. Er moest nog iets meer werk gedaan worden dan ik had aangegeven bij de offerte en hiervoor hebben we toen een mooi prijs incl. alles gekregen. Op maandag akkoord gegeven voor de offerte en vrijdag lag het kunstgras er al in. Keurig werk is er geleverd en ook een heel fijn team die hier gewerkt hebben. Ze hebben heel netjes gewerkt en we hebben nu een mooi stukje gras liggen. Er professioneel en goed advies gehad over wat in ons geval goed is. We zouden ze zo nog eens laten komen, maar de komende tijd ligt ons veldje er strak in. De kinderen genieten ervan en wij ook. Jimmy, bedankt voor alles.

Anoushka
Jimmy en Roy hebben een gedeelte van onze tuin voorzien van kunstgras. De aanleg was met name met het oog op het plaatsen van een tijdelijk zwembad en na de zomerperiode een speelplek voor de kinderen.

De aanvraag is snel in behandeling genomen en daaropvolgend lag het kunstgras er snel in. Flexibel, vakkundig en daarmee erg tevreden over de aanleg. Bedankt mannen!

Irene Swinkels uit Sint-Michielsgestel

Na lange overweging heb ik voor kunstgras gekozen.
Ik nam contact op met de Fa. Geerts Groenendaal.

Een van de adviseurs kwam langs voor advies .
Binnen drie weken kon het kustgras geleverd worden.

Twee mensen van de Fa. Geerts Groenendaal kwamen het gras leggen.
Het resultaat is prima.

Ik had het al eerder moeten doen.

F.J.M. Straates
Sint Michielsgestel

Fam. Straates uit Sint-Michielsgestel

Voor

Na

Wij zijn zeer tevreden over het werk en de geleverde service door Jimmy en Roy.
Na telefonisch contact is er snel een afspraak gepland. Hierin kregen we duidelijke uitleg en goede voorbeelden, waar door voor ons de keuze makkelijk was. Afspraak gemaakt!! Keurig vak werk geleverd, het zijn erg aardige jongens! En werken erg hard!! Ps het zijn niet zo’n goede eters…maar kortom een echte aanrader! Bedankt hiervoor!
Groetjes Femke en Luuk
Son en Breugel
Femke en Luuk uit Son en Breugel

Voor

Na

Van een “kaal” balkon naar een balkon met kunstgras

Samen met Geerts en Groenendaal de juiste kunstgras variant uitgekozen. We wilden namelijk net echt gras.
De 2 vlotte knapen hebben het vakkundig gelegd en we genieten nu al van een groene tapijtje. Laat de zon maar komen.
Maaien is niet nodig.

Groeten,
Helen en Floor Koopman

Familie Koopman

Na een aanvraag formulier te hebben gestuurd werd er al na 1 dag contact met ons opgenomen. Afspraak gemaakt voor het inmeten waarbij er een vaste prijs werd afgesproken. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ook allemaal nagekomen. Op de dag van uitvoeren dachten we nog dat ze de afgesproken tijd niet zouden redden i.v.m. de zware regenval de dagen ervoor maar ze kwamen met genoeg man en waren in 1 werk dag klaar al klaar! Ze hebben alles netjes afgewerkt en namen ook al het oude gras en zwarte zand mee. Al met al zeer te vreden dus. Hier gaan we veel plezier van hebben!

Groetjes Familie Wouters
Etten-Leur

Familie Wouter uit Etten-Leur

“Beste Jimmy en Roy,

Op 11 april jl. hebben jullie bij ons kunstgras aangelegd. Het contact was prettig en jullie aanpak professioneel. De mat licht er geweldig bij en we zijn erg blij dat we dit hebben laten doen. Sterker nog; we hadden jullie veel eerder in moeten schakelen. Jullie bedrijf hebben wij al diverse keren genoemd als bezoek te kennen gaf eventueel ook tot kunstgras over te willen gaan.

Wij wensen jullie het allerbeste en goede zaken.

Guus en Ann Zeebregts
Asten”

Guus en Ann Zeebregts uit Asten

“Hallo Jimmy en Roy,

Wij zijn erg blij met ons kunstgras. Dat zonder dat wij daar expliciet om gevraagd hebben, binnen een week is gelegd! Top service!
Wij genieten nu iedere dag van het mooie eindresultaat!

Groeten familie Mikkers

Tilburg”

Familie Mikkers uit Tilburg

Beste Jimmy en Roy,

Een aantal maanden geleden hebben jullie bij ons kunstgras gelegd en heb met bewondering gekeken naar jullie werk en het uiteindelijke resultaat. Ronduit geweldig. Jullie teamwork en proffesionaliteit hebben er toe geleid dat wij en onze honden dagelijks hiervan genieten. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals onze vriendelijke dank.

Fam. Elings
Tilburg

Fam. Elings

Geerts Groenendaal Kunstgras heeft snel geschakeld toen we onze interesse hadden getoond. Ze zijn snel bij ons thuis geweest en hebben de tuin gemeten en daarna snel een offerte gemaakt. Een paar dagen later zijn wij hun show tuin gaan bezichtigen om een beter beeld te krijgen bij het gras. Daarna was het duidelijk voor ons.

Het aanleggen van het gras was zeer goed gegaan. Ervaren jongens die precies weten wat ze doen. In de ochtend begonnen en om 15.00 uur alweer klaar en alle troep netjes opgeruimd.

Wij zijn zeer blij met het eindresultaat en onze tuin ziet er geweldig uit !

Fikri en Roos Assouik – Tilburg

Fam. Assouik

Uiteraard waren we tevreden.
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Geerts Groenendaal. Ze hebben kunstgras aangelegd, een deel van de tegels opnieuw netjes gelegd en grindsteentjes in een deel van de tuin geplaatst zodat er een kleine afbakening ontstond tussen de ramen en de tuin en om zo opspattende regen op het raam te voorkomen. Zij zijn bij ons thuis geweest en aangegeven wat de diverse oplossingen zijn. Al het werk is in 1 ochtend gedaan en alle rotzooi werd netjes meegenomen.

Niets dan lof voor deze mannen!

Fam Jansen, Eindhoven.

Fam. Jansen

Voor

Na

Wij zijn hartstikke tevreden. Goede en snelle service. Deze aanpakkers hadden in sneltreinvaart het gras er keurig en op de juiste hoogte in liggen. Aanrader!

Met vriendelijke groet,

Hanneke Burger- van de Ven
St. Michielsgestel

Hanneke Burger- van de Ven

Na een goed advies op maat kwam Jimmy aan huis om een keuze te maken uit de diverse kunstgras-stalen. Erg prettig, de kinderen (4 en 6 jaar) konden ook nog even ‘voelen’ en wij konden de kleur in de tuin bekijken. Het werd een andere keuze kunstgras, maar dat was geen probleem. Al 5 dagen later kon het kunstgras gelegd worden, wat snel! Om 8 uur begonnen, het oude gras werd volledig verwijderd en om 13 uur was alles schoon en zonder afval (!) opgeleverd. Kortom: snel, adequaat, flexibel /aangepast op onze wensen en zeer professioneel. Geen onderhoud meer en alle kinderen in de buurt komen graag op het gras spelen, wat lekker zacht, schoon, droog en warm is door de zon. Een aanrader!

Fam. Dielesen – Brandevoort, Helmond

Fam. Dielesen

Begin april 2016 hebben wij een mooi stukje kunstgras uitgekozen bij de showtuin van Geerts en Groenendaal. De week daarop lag er al een mooi stukje kunstgras in onze tuin. De jongens sjouwen flink door en gaan pas weg als alles weer netjes is aangeveegd en opgeruimd! Toppie! Dankjewel voor de snelle en goede service!

Groetjes Karin en Rik

Karin en Rik

Onlangs een mooi stuk kunstgras aan laten leggen. We hebben er echt al heel veel plezier van gehad! We hebben het voornamelijk voor de kids gedaan, en met dit mooie weer zijn ze er iedere dag op te vinden. Jullie leveren echt vakwerk , en de vlotte snelle service maakt het compleet!

Nogmaals thanx !
Martijn & Marieke Vogels

Martijn en Marieke

“Nadat ik een mailtje had gestuurd via deze website verliep alles zeer snel en voorspoedig. Daags na de e-mail werd er telefonisch een afspraak gemaakt om alles door te nemen diezelfde avond nog. Een week later zijn de 2 heren s’ochtend aan de slag gegaan. Eerst het oude gras eruit en een deel van de ondergrond. Daarna weer grond erin, stabiliseren en het nieuwe kunstgras erin. Nou, het resultaat mag er zeker wezen! Wij zijn er erg blij mee. Duidelijk vakmanschap! Complimenten voor de snelle en prettige werkwijze! ”

Fam. van Tienen | 14m2 | Type kunstgras: Breeze Comfort

“Beste Jimmy en Roy. Dit noemen wij nu eens professionals, de gedrevenheid van jullie sprak ons heel erg aan en jullie hebben waargemaakt waar jullie voor staan. Prijs / kwaliteit verhouding. Onze mat ligt er fantastisch bij, dank daarvoor Roy. Groeten Fam. Van Hees ”

Fam. van Hees | 27m2 | Type kunstgras: Victoria W-up

“Na overeenstemming met de offerte voor de aanleg van kunstgras was het verdere vervolg snel geregeld. Het kunstgras werd snel en vakkundig aangelegd. Het ziet er strak en bijzonder fris uit, precies zoals wij het wilden hebben. Tot op heden helemaal geen spijt gehad van de keuze voor kunstgras. Vonden het een goede beslissing om Geerts & Groenendaal het kunstgras te laten aanleggen. G. van Mierlo.”

Fam. van Mierlo | 18m2 | Type kunstgras: Victoria W-up

“Beste Geerts en Groenendaal, Gisteren hebben jullie in Dongen naar grote tevredenheid kunstgras gelegd. Jullie waren op de afgesproken tijd aanwezig met alle benodigdheden. Dit kwam voor ons heel professioneel over. We hadden niet verwacht dat jullie het in 1 dag zouden kunnen afwerken, maar door de juiste inzet en werkwijze hebben jullie het toch voor elkaar gekregen. Dit inclusief alles weer netjes achter te laten. Het leek alsof er niets gebeurd was. Het kunstgras ziet er erg goed en strak uit. Wij zullen jullie bedrijf zeker aanraden bij familie, vrienden en kennissen. Bedankt voor de goede afwerking. Met vriendelijke groet, Familie Burmanje ”

Fam. Burmanje | 30m2 | Type kunstgras: Victoria W-up

“Hartelijk dank voor het leggen van het prachtige kunstgras, echt vakwerk. Tevens is de border een echte aanwinst. Wij zijn zeer tevreden, daarom hebben wij besloten nog meer aanpassingen in de tuin door jullie uit te laten voeren. Fantastisch! ”

Fam. Troost | 17m2 | Type kunstgras: Victoria W-up

“Wij zijn heel tevreden over het door jullie gelegde kunstgras. Het kunstgras ligt er keurig vlak in en het oogt heel mooi. Prettige communicatie en zeer vriendelijke mannen! Compliment..”

Fam. Verweij | 33m2 | Type kunstgras: Victoria W-up

“Meer dan tevreden zijn we over de diensten van Geerts Groenendaal Kunstgras. De mannen waren wat vroeger aanwezig dan verwacht en hebben keihard doorgewerkt om de klus in 1 dag te klaren. Wij zouden zelf minstens 3 dagen aan het werk zijn geweest met meer paren handen en dan was onze tuin waarschijnlijk ook nog niet zo mooi geweest als nu. Ondanks de regen gingen de mannen stug door en heb ik ze geen moment horen klagen. We kunnen nu eindelijk, na 2 jaar in de rommel, echt genieten van onze tuin. Na bijna 4 weken ligt de tuin er nog net zo mooi bij als bij oplevering. Bedankt mannen! Met vriendelijke groet, Marije Miggiels ”

Fam. Miggiels | 27m2 | Type kunstgras: Victoria W-up

“Hoi Jimmy en Roy, Bedankt voor het aanleggen van onze kunstgrastuin. Ondanks dat een wat pittiger projectje was door de ronde vormen hebben jullie toch een mooie tuin opgeleverd het is haast niet van echt te onderscheiden. Daarbij is het handig dat jullie ook nog de oplevertips gaven voor het minimale onderhoud (zeg maar dag tegen de grasmaaier!). Fijn dat jullie toch eerder dan afgesproken tijd konden vrijmaken om de tuin aan te leggen en alles ruim binnen 1 dag, ondanks een paar fikse buien. Kortom: zeker een aanrader! ”

Fam. Verhagen | 22m2 | Type kunstgras: Breeze comfort

“Beste Jimmy Roy. We zijn zeer tevreden over het gelegde kunstgras. Het was vlot gebeurd en het ziet er picobello uit. Ook de buurtjes vinden het mooi. Groetjes Ary en Wil Huls. ”

Fam. Huls | 12m2 | Type kunstgras: Fine Short

“We zijn heel erg tevreden het ziet er heel mooi uit en we hebben er al veel gebruik van gemaakt. De afhandeling is verder ook heel goed gegaan alles was netjes opgeruimd ik kan andere mensen jullie bedrijf van harte aanraden. Super Organisatie ! Groetjes de familie Nijnens uit Deurne Noord Brabant”

Fam. Nijnens | 32m2 | Type kunstgras: Fine Extra
Wij zijn zeer tevreden over het werk en de geleverde service door Jimmy en Roy.
Na telefonisch contact is er snel een afspraak gepland.  Hierin kregen we duidelijke uitleg en goede voorbeelden, waar door voor ons de keuze makkelijk was. Afspraak gemaakt!! Keurig vakwerk geleverd, het zijn erg aardige jongens! En werken erg hard!! Ps het zijn niet zo’n goede eters 🙂 Maar kortom een echte aanrader! Bedankt hiervoor!
Groetjes Femke en Luuk
Fam. Peels

Uiteraard waren we tevreden.
Wij zijn zeer tevreden over het werk van Geerts Groenendaal. Ze hebben kunstgras aangelegd, een deel van de tegels opnieuw netjes gelegd en grindsteentjes in een deel van de tuin geplaatst zodat er een kleine afbakening ontstond tussen de ramen en de tuin en om zo opspattende regen op het raam te voorkomen. Zij zijn bij ons thuis geweest en aangegeven wat de diverse oplossingen zijn. Al het werk is in 1 ochtend gedaan en alle rotzooi werd netjes meegenomen.

Niets dan lof voor deze mannen!

Fam Jansen, Eindhoven.

Fam. Jansen

Voor

Na

Overtuigd? We maken ook van u graag een tevreden klant!

Vraag uw gratis offerte aan >>