Kunstgras tuin is mooi en praktisch

Denkt u aan een kunstgras tuin of heeft u de keuze voor kunstgras al gemaakt? We geven u graag wat inspiratie voor uw toekomstige kunstgras tuin mee. Er is namelijk heel veel mogelijk met kunstgras.

Kinderen en een kunstgras tuin

Een kunstgras tuin is ideaal met kinderen, veel van onze kunstgrassen zijn goed bestend tegen intensief gebruik en met een dempingsplaat landen ze ook nog eens extra zacht als ze vallen. Heeft u er wel eens aan gedacht om voor uw kinderen een kunstgras hockey- of voetbalveldje aan te laten leggen? Mooi en ook nog eens goed voor de gezondheid van uw kinderen. Met het gebruik van gekleurd kunstgras kunnen veel soorten kunstgras sport- of speelveldjes gemaakt worden!

Kunstgras tuin & antracieten muurblokken

Erg mooi bij een kunstgras tuin zijn antracieten muurblokken. Dit geeft een modern en strakke uitstraling aan uw tuin. Hoe dit eruit ziet is goed te zien bij de projectfoto’s van een klant van ons. Deze kunstgras tuin heeft aan de achterzijde een prachtige border van antracieten muurblokken. Een strakke combinatie!

Een gekleurde kunstgras tuin

Bent u artistiek of houdt u gewoon van een vrolijk kleurtje? Wat dacht u dan van een gekleurde kunstgras tuin? In ons assortiment zitten verschillende soorten gekleurd kunstgras, waar elke vorm van gemaakt kan worden. zo kunt u bijvoorbeeld groen als basis nemen en er met wit, rood, blauw of geel een mooie vorm in plaatsen.

Vraag uw gratis offerte aan >>
kunstgras tuin